Waar koop je Propecia?

Is een droom werkelijkheid geworden? Is er echt een middel om kaal worden te stoppen of zelf tegen te gaan? Volgens onderzoek en gebruikers werkt Propecia dusdanig dat het de kaalheid stopt en, in de meeste gevallen, zelfs weer nieuwe haargroei laat zien.

Propecia gebruiken – neem de tijd!

Ook als je met Propecia start, kan het tot een half jaar duren vooraleer je de eerste resultaten ziet. Dat geldt met name wat betreft het stoppen van haaruitval. Nieuwe aangroei duurt langer. Verder geldt dat het innemen van meer dan één pil per dag niets uitmaakt. Je versnelt het proces beslist niet. Dit alles betekent dat je niet zo maar met Propecia moet beginnen. Overleg met de arts of dit het middel is dat je kan helpen. Leg een soort van logboek aan, waarin je een keer per twee weken een foto plaatst van jouw hoofd. Zo kun je zien of en zo ja, welk effect dit middel heeft op jouw hoofdhaar. Plus, je kunt na verloop van tijd zien of er nieuwe haargroei ontstaat.

Bijwerkingen

Over het algemeen zijn gebruikers erg tevreden over Propecia. Daarbij speelt wel een rol dat ze iedere dag op tijd hun pil innemen. Propecia kan soms een verminderd libido veroorzaken en in uitzonderlijke gevallen huiduitslag. Mocht je last krijgen van hartkloppingen of depressies, neem dan direct contact op met jouw huisarts. Uiteindelijk is Propecia een medicijn en kan het stoffen bevatten waar jouw lichaam op reageert.

Propecia en zwangerschap

Wat bij dit medicijn uitermate belangrijk is, is dat je voorzichtig moet zijn als jouw partner zwanger is. Mocht je het gebruiken, dan moet jij bij eventuele seks een condoom nemen. Procepia bevat Finasteride en dat kan schadelijk zijn voor de baby. Dit geldt tevens als ze zwanger wil worden of borstvoeding geeft.

Effecten van Propecia

Propecia is effectief bij het bestrijden van haaruitval op de kruin en het achterhoofd. Ook als het haar dunner wordt, kan het een helpende hand bieden. Overweeg je te stoppen, overleg dan eerst goed met jouw huisarts. Dat heeft te maken met het feit dat er een kans is dat de haaruitval, na een paar maanden, terugkeert als je eenmaal gestopt bent. Propecia is een medicijn en daar kun je niet mee jojoën, bijvoorbeeld door tijdelijk te stoppen en weer opnieuw te beginnen. De reviews laten zien dat de, overigens zeer tevreden, gebruikers dit middel al jaren innemen.

Waar koop je Propecia?

Wat zijn jouw ervaringen met Propecia kopen ??

Lees én deel hieronder je ervaringen met elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.