Waar koop je Saridon tabletten?

Saridon is een effectieve pijnstiller. Dit heeft alles te maken met de combinatie van stoffen. Dankzij de paracetamol wordt de pijn teruggedrongen, de codeïne zorgt voor een opwekkende werking, waardoor het de pijn sneller de baas wordt en propyfenazon helpt de koorts te verlagen en remt ontstekingen.

Gebruik van Saridon

Je kunt Saridon voor heel wat pijnen gebruiken. Denk aan menstruatie, kiespijn, hoofdpijn of rugpijn. Het middel helpt ook bij griep of bij heftige spierpijn. Omdat het een zwaar medicijn betreft, gelden drie belangrijke regels:
1. Saridon mag nooit bij kinderen gebruikt worden en beter ook niet bij jongeren.
2. Je kunt de pil slikken of oplossen in lauwwarm water, maar nooit meer dan twee tegelijk, nooit kort achter elkaar en nooit meer dan 6, goed verspreid, per dag.
3. Saridon kan de rijvaardigheid beïnvloeden.
Verder geldt dat je het nooit bij zwangerschap, maagklachten, de ziekte van Crohn of nier-of leverziektes mag gebruiken.

Effectieve werking van Saridon

Bij goed gebruik is Saridon heel effectief en een prima hulpmiddel. Houden de klachten aan, ga dan naar de huisarts. Gebruik dus niet voor iedere kleine klacht dit middel, maar wanneer je echt omhoog zit. Uiteindelijk is het bedoeld om bij pijn te helpen. Bij verkeerd gebruik kan het middel de kwaal worden, want gebruik je te veel en te vaak Saridon bij migraine kan het middel ook de migraine veroorzaken. Lees daarom de bijsluiter goed en kies bij lichte pijnen voor paracetamol.

Saridon en andere medicijnen

Ook al is Saridon vrij verkrijgbaar, het is een geneesmiddel. Gebruik je al geneesmiddelen, bijvoorbeeld voor bloedverdunning, neem dan een andere pijnstiller. Geef Saridon de kans te helpen door het veilig te gebruiken. Heb je last van een griep, combineer dan het product met veel rust, vitamine C -mandarijnen, appels, sinaasappels, eventueel geperst- en veel thee met honing. Op die manier ondersteunt het product de strijd tegen het virus. Heel uitdrukkelijk geldt dat een pijnstiller nooit als paardenmiddel ingezet mag worden, want dan kan het en zijn werk niet doen en kan het schadelijk zijn. Dat geldt voor ieder geneesmiddel en dus ook voor Saridon. Een verkoudheid of griep vereisen tijd en rust.

Bijwerkingen van Saridon

Algemeen gesteld geldt dat deze pijnstiller geen negatieve gevolgen heeft. Doordat geneesmiddelen effect op elkaar kunnen hebben, geldt ook hier dat wanneer je al medicijnen slikt, het goed is even de bijsluiter te lezen om te zien of er problemen kunnen ontstaan.

Waar koop je Saridon tabletten?

Wat zijn jouw ervaringen met Saridon tabletten kopen??

Lees én deel hieronder je ervaringen met elkaar!

1 ervaring gedeeld over “Waar koop je Saridon tabletten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.