Waar koop je Sildenafil?

Een erectiestoornis of impotentie kan een behoorlijke afknapper zijn. Zeker wanneer het langer aanhoudt. Overigens is het goed te beseffen dat dit bij mannen van alle leeftijden voor kan komen, dus niet alleen als je iets ouder bent. De vraag is wat kun je er aan doen?

Wat is Sildenafil?

Het middel Sildenafil, met dezelfde basisstof als Viagra, helpt je de erectiestoornis te beëindigen. Je kunt echter meer doen dan alleen een pil innemen, want een slechte bloedtoevoer kan te maken hebben met roken, te veel buikvet en te veel alcohol. Een andere factor is stress. Je lost dus niet alles wel even op door Sildenafil te nemen. Kijk ook naar die andere factoren en vraag om hulp, mocht je hier iets aan willen doen.

Werking Sildenafil

Neem Sildenafil een uur voordat je seks hebt, in. De erectie houdt zo’n 4 uur aan, soms langer. Overigens is het niet zo dat je bij gebruik van Sildenafil het orgasme kunt uitstellen. Wat wel geldt is dat de penis stijf blijft. Denk dus goed na wanneer en vooral waar je een pil neemt. Wie zich op een leuke avond met zijn partner verheugt en alvast, op het werk, de pil neemt, kan voor een ongewoon gênante verrassing te staan komen, mocht hij langer moeten werken. Uit reviews blijkt namelijk dat dit middel uitstekend werkt.

Bijwerkingen

Vooraleer iets over de bijwerkingen te zeggen, is het belangrijk eerst te vermelden dat mocht je nitroglycerine, poppers of medicijnen tegen HIV gebruiken, je geen Sildenafil mag nemen. Wie aan een schimmelinfectie lijdt en Sporanox gebruikt, moet eerst de huisarts raadplegen. Algemeen kun je stellen dat dit middel goed werkt en bij de meeste gebruikers geen bijwerkingen heeft. Het kan echter voorkomen dat je last krijgt van hoofdpijn, rugpijn, soms oogklachten en hartkloppingen. In sommige gevallen houdt de erectie langer aan en dat kan pijnlijk worden.

Vrouwen en Sildenafil

Er wordt gesuggereerd dat Sildenafil ook vrouwen die problemen met geslachtsgemeenschap hebben, helpt. Dit is tot nu toe niet echt bewezen. Mocht je als vrouw dit middel nemen, dan kun je er, in uitzonderlijke gevallen, opvliegers van krijgen. Dit heeft te maken met het verwijden van de bloedvaten, waardoor dit ook effect heeft in de hersenen. Een leuke bijkomstigheid is dat Sildenafil tot blozen kan leiden. Zeker wanneer je iets ouder bent, kan dat herinneringen aan vroeger opwekken. Zie het gewoon als een leuke bijkomstigheid.

Waar koop je Sildenafil?

Wat zijn jouw ervaringen met Sildenafil kopen??

Lees én deel hieronder je ervaringen met elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.