Waar koop je Utrogestan?

Wil je graag zwanger worden of heb je veel last van een onregelmatige cyclus? Dan kan Utrogestan het middel zijn om hierin verandering te brengen. Utrogestan voegt progesteron toe. Dat is belangrijk wanneer jouw lichaam te weinig van dit hormoon aanmaakt.

Utrogestan en zwangerschap

Is er sprake van verminderde vruchtbaarheid, dan kun je de dokter om dit middel vragen. Het helpt de oestrogeenspiegel te verbeteren, de slijmwand van de baarmoeder te versterken en zodoende de kans dat het eitje zich kan hechten, te vergroten. Uit allerlei reviews blijkt dat het middel zijn tijd nodig heeft om zijn werk te doen, geen wondermiddel is, maar wel een medicijn dat algemeen gesteld weinig bijwerkingen heeft. Utrogestan blijft echter een medicijn en dat betekent dat je wel het recept moet volgen. Mocht je al zwanger zijn, gebruik dan dit middel niet. Mocht je tijdens het gebruik zwanger worden, bespreek dan met de arts het verdere gebruik.

Bijwerkingen

Heb je een leveraandoening, zoals geelzucht, zwangerschapsvlekken of hartproblemen (gehad), dan mag je dit middel niet gebruiken. Mocht je barbituraten, een medicijn tegen astma of tegen een ontsteking gebruiken, overleg dan eerst met de arts voordat je met dit middel start. De meest voorkomende bijwerkingen van Utrogestan kunnen misselijkheid, hoofdpijn, moeheid of duizeligheid zijn. Soms bloeden gebruiksters, buiten de menstruatie om, uit de vagina. In dat geval direct de arts raadplegen. Dat geldt ook als de maandelijkse bloeding achterwege blijft. Utrogestan beïnvloedt de rijvaardigheid, dus daar moet je bij inname rekening mee houden.

Utrogestan en de overgang

Heb je een moeilijke overgang met veel klachten? Ook dan kun je de huisarts om Utrogestan vragen. Dat kan namelijk te maken hebben met een te laag oestrogeengehalte. Utrogestan bevat progesteron, een natuurlijk hormoon dat het lichaam zelf ook produceert, waardoor dit product helpt om de hormoonspiegel weer op orde te brengen en zodoende de eventuele klachten te verminderen. Er zijn drie soorten Utrogestan, een pil, een vaginale pil en gel. Het is aan de arts een keuze te maken. Voor de gebruikster geldt vooral het recept goed te volgen. Mocht onverhoopt een keer iets te snel achter elkaar een pil worden ingenomen, dan kan dat geen kwaad. In principe gebruik je dit middel in de tweede helft van de cyclus. Hoelang je Utrogestan moet gebruiken, is geheel afhankelijk van persoon en situatie. Uit de reviews blijkt dat 72% van de gebruiksters tevreden is over dit middel.

Waar kan je het beste Utrogestan bestellen?

Wat zijn jouw ervaringen met Utrogestan kopen??

Lees én deel hieronder je ervaringen met elkaar!

1 ervaring gedeeld over “Waar koop je Utrogestan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.