Waar koop je Zithromax?

Bij Chlamydia, huidinfecties, infecties van de luchtwegen, zware keelontsteking, gonorroe en aanhoudende diarree wordt vaak het antibioticum Zithromax ingezet. Dit middel heeft over het algemeen maar weinig bijwerkingen en is heel effectief in het doden van bacteriën, waardoor de genezing snel op gang komt.

Bijwerkingen en ervaringen

Zithromax moet bij oraal gebruik ruim na de maaltijd ingenomen worden. Liefst langer dan een uur wachten. Ben je zwanger, wil je dit graag binnenkort worden of geef je borstvoeding, dan mag je geen Zithromax gebruiken. Het bevat azithromycine, een stof die effect kan hebben op de baby. Overigens is dit middel so wie so niet geschikt voor kinderen. Mocht je al medicijnen nemen, overleg dan goed met de arts. Heb je een nier- of leveraandoening dan mag je het niet gebruiken en gebruik je een antistollingsmiddel of een medicijn tegen afstoting, vraag dan om een ander product. Over het algemeen laten reviews zien dat gebruikers weinig last hebben van Zithromax. Als er al bijwerkingen optreden, dan zijn dat vaak maagklachten, smaakvermindering, vermoeidheid, minder goed zien of horen. Dit laatste toont dat autorijden en dit medicijn niet goed samengaan.

Zithromax en Chlamydia

Bij infecties van de slijmvliezen door de chlamydia bacterie en bij een zogenaamde druiper wordt ook Zithromax voorgeschreven. Overigens kan de infectie door een gonorrhea bacterie soms een keelontsteking veroorzaken. Omdat dit middel een antibioticum is, moet je echt volgens voorschrift dit medicijn gebruiken. Dat betekent én iedere dag op hetzelfde tijdstip innemen én de kuur altijd helemaal afmaken. Stop je te vroeg of neem je te kleine hoeveelheden, kan de bacterie mogelijkerwijs wel tijdelijk uitgeschakeld worden, maar komt hij onherroepelijk terug. De kans op immuniteit neemt daardoor ook toe, waardoor een ander, zwaarder, antibioticum moet worden gebruikt om de stam te doden.

Gebruik van Zithromax

In sommige gevallen kan Zithromax voorgeschreven worden bij HIV of AIDS. Meestal hoef je dan maar kleinere hoeveelheden, bijvoorbeeld 1,2 mg, te nemen. Goed overleg is aan te bevelen, want een te hoge dosis kan in conflict komen met andere geneesmiddelen. Zithromax neem je een keer per dag. Mocht je dit vergeten, neem dan zo snel mogelijk een pil. Ieder antibioticum kan een schimmelinfectie veroorzaken bij de anus, de vagina of de mond. Neem direct contact op met de huisarts als je merkt dat er een schimmel ontstaat. Zorg er verder voor dat je de plek goed schoon houdt en was de handen regelmatig goed.

Waar koop je Zithromax?

Wat zijn jouw ervaringen met Zithromax kopen??

Lees én deel hieronder je ervaringen met elkaar!

1 ervaring gedeeld over “Waar koop je Zithromax?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.