Waar koop je Zomig tabletten?

In het boek “Kinderen waaien om” beschrijft Mariëtte Baarda welke invloed migraine heeft op het leven van iemand. Deze chronische ziekte is voor heel wat mensen maar al te bekend. Meer dan 3 miljoen Nederlanders lijden wel eens onder een migraine aanval.

Migraine

Iedereen weet wat hoofdpijn is. Sommigen wat een kater is en welke rol hoofdpijn daarbij spelen kan. Een kleine groep heeft wel eens een aanval van clusterhoofdpijn. Deze laatsten komen dicht bij wat migraine betekent. Patiënten voelen de migraine vaak al ruim van tevoren aan komen waaien. Ongeveer iedere derde ervaart dat door een zogenaamde aura, anderen door misselijk zijn of een grote behoefte aan iets lekkers. Feit is dat een aanval mensen voor dagen volledig kan uitschakelen.

Zomig en Migraine

Migraine komt vaker bij vrouwen voor dan bij mannen. De ziekte heeft te maken met een verwijding van de bloedvaten in de hersenen. Al eeuwen probeert men een middel te vinden tegen deze ziekte, waarvan men denkt dat hij erfelijk is en te maken heeft met een bepaald eiwit. Patiënten proberen van alles, zoals een training waarbij men leert welke levensmiddelen men beter niet nemen kan. Gezegd wordt dat bijvoorbeeld kaas en rode wijn een aanval kunnen bevorderen. Of dit echt zo is, is onbekend en zal afhankelijk zijn van de persoon. Verder geldt dat de gebruikelijke pijnstillers nauwelijks of zelfs geen enkel effect hebben. Zomig, dat voor een groot deel uit zolmitripan bestaat, werkt voor velen wel. Het helpt de migraine tegen te gaan en de pijn te verminderen. Een bijkomend voordeel is ook dat Zomig vrij makkelijk online is te bestellen

Bijwerkingen van Zomig

Net als ieder medicijn heeft ook Zomig bijwerkingen. Mensen met hartklachten of hoge bloeddruk mogen dit middel alleen na overleg met de arts nemen. De meest voorkomende bijwerkingen van Zomig zijn tintelende vingers, spierpijn, opvliegers, blozen, slaperigheid en spierpijn, bijvoorbeeld een stijve nek. Sommigen nemen Zomig als ze last hebben van een wat zwaardere hoofdpijn. Helaas werkt het middel dan niet of soms zelfs averechts en wordt de hoofdpijn erger. Algemeen kun je stellen dat gebruikers zeer tevreden zijn (ruim 80%) en dat Zomig weinig bijwerkingen laat zien.

Gebruiken en bestellen van Zomig

Nou zal iedereen die regelmatig een migraine aanval heeft, direct naar Zomig willen grijpen. Dit product is in principe alleen met recept te verkrijgen. Dit recept kan overigens wel verkregen worden bij het online bestellen van Zomog.

Er zijn drie soorten Zomig. De pil, een smelttablet of neusspray. Je gebruikt Zomig zodra er een aanval begint op te komen. Is de migraine al begonnen, kan toch een tablet genomen worden. Neem dan eventueel twee uur later nog een, maar nooit meer dan twee stuks per 24 uur. Dit product is niet geschikt voor mensen jonger dan 18 jaar. Het beïnvloedt de rijvaardigheid, dus niet gebruiken voor het autorijden. Mensen die ouder zijn dan 65 jaar moeten eerst met de arts overleggen. Overigens geven sommige gebruikers aan dat ze, in goed overleg met de arts, Zomig soms gebruiken bij zware hoofdpijnen die door ernstige stress ontstaan. Anderen hebben aan het middel moeten wennen. Aangeraden wordt dan ook om thuis met het gebruik van Zomig te starten.

Waar kan je het beste Zomig bestellen??

Wat zijn jouw ervaringen met Zomig online bestellen?

Lees én deel hieronder je ervaringen met elkaar!

1 ervaring gedeeld over “Waar koop je Zomig tabletten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.